Connect with us

ទៅស្វាយរៀងម្តងៗធ្លាប់បានសាក ជ្រក់ធាងត្រាវ របស់អ្នកស្រុកនោះហើយនៅ?

ម្ហូប៖ ជ្រក់បន្លែគឺជាវត្តមានមួយដែលបានរួមចំណែកធ្វើឱ្យម្ហូបរបស់យើងកាន់តែមានឱជារសទ្វេរដង ហើយជ្រក់ទាំងនោះក៏មានច្រើនប្រភេទផងដែរ ប៉ុន្តែសម្រាប់អ្នកខេត្តស្វាយរៀងវិញពេញនិយមខ្លាំងនោះគឺជ្រក់មួយដែលពួកគេហៅថា “ជ្រក់ធាងត្រាវ”។

ជ្រក់មួយប្រភេទនេះ បានចូលរួមចំណែកឱ្យអ្នកដែលបានទៅដល់ខេត្តស្វាយរៀង ចាប់អារម្មណ៍ស្ទើរគ្រប់គ្នាដោយសារវាមានរសជាតិប្លែកដែលយើងអាចញ៉ាំជាមួយមុខម្ហូបប្រចាំថ្ងៃបានដូចជា ត្រីអាំង ត្រីចៀន ជាដើម។ ហើយសម្រាប់អ្នកខេត្តស្វាយរៀងភាគច្រើនបានចំណាយពេលវេលាធ្វើដោយខ្លួនឯងដើម្បីទទួលបានរសជាតិខ្លួនឯង ក៏ដូចជាទុកចិត្តលើអនាម័យផងដែរ៕

អត្ថបទ៖ គង់ ចាន់ស្រីនុច

  • អត្ថបទទាក់ទង :
  • Featured
Loading...

ពេញនិយម